Blandad information

ADRESS OCH TELEFONNUMMER
Kvinnohöjden
Storsund 90
784 78 Borlänge
0243-22 37 07
kvinnohojden@yahoo.se

MAT OCH DROGFRIHET
Vi äter lakto/ovovegetarisk mat, dvs vi utesluter kött och fisk. Meddela om du är laktosintolerant, vegan el dylikt. Kaffe och te finns. Alla som vistas på skolan deltar i matlagning och städning. Kvinnohöjden är alkohol- och drogfri.

SÄLLSKAPSDJUR
Du kan ta med sällskapsdjur till Kvinnohöjden, kontakta oss för vidare information.

ALLERGIER OCH BOENDE
Vi har försökt sanera vissa rum för kvinnor med allergier. Allergirum bör bokas i förväg.

När det är många kvinnor samtidigt på Kvinnohöjden kan du inte räkna med ett eget rum.

TA MED
Sänglinne och handduk!

BARN PÅ KVINNOHÖJDEN
Flickor i alla åldrar och pojkar upp till 10 års ålder är välkomna till Kvinnohöjden. Vill du gå på kurs, och ta med barn, hör av dig till kursens kontaktkvinna för att försäkra dig om att det fungerar med kursens upplägg att ha med barn. Som kursdeltagare har du också möjlighet att ta med en egen barnpassare som kan ta hand om barnet eller barnen under kurstid. Barnpassaren betalar då endast 150 kr/dygn. Observera att detta gäller endast kursdeltagare och deltagare på arbetshelg/arbetsvecka, alltså inte deltagare på läger eller projektvecka.

EXTERNA GRUPPER
När vi inte har våra egna kurser kan det finnas möjlighet för andra föreningar och organisationer att boka in sig för egen verksamhet.

Välkommen att kontakta oss för pris och offert, ladda gärna ner informationsbroschyren.

KURSANMÄLAN
Du anmäler dig genom att sätta in 300 kr i anmälningsavgift på vårt plusgiro 2 95 23-8. Skriv namn och vilken kurs det gäller. Denna avgift dras sedan ifrån den totala avgiften. Skicka samtidigt ett mail till kvinnohojden@yahoo.se eller skicka in anmälningstalongen från kursprogrammet och meddela vilken kurs det gäller.

Anmälan gäller från det datum du har betalat in avgiften. Denna är personlig, gäller angiven kurs och betalas tillbaka endast om kursen ställs in eller om du inte får plats. Observera att vissa kurser har ett begränsat antal deltagare. Det datum man betalar kan avgöra om man kommer med på kursen eller inte. Anmäl dig så snart som möjligt, om du vill vara säker på att komma med. Anmäl dig så snart som möjligt om du vill vara säker på att komma med.

Kvinnohöjden ersätter dock inte bokade resor om kursen inte skulle bli av.

I mån av plats är gäster välkomna till Kvinnohöjden. Kontakta Kvinnohöjden för att kolla om det finns plats.

Vi försöker minimera kontanthanteringen och önskar därför att du betalar in resterande kursavgift senast en vecka före kursens start. Om du betalar från utlandet behöver du följande nummer: IBAN-SE1195000099603400295238 BIC-NDEASESS.

Om du vill bli hämtad med bil, kontakta Kvinnohöjden på mejl kvinnohojden@yahoo.se eller telefon 0243-22 37 07 i god tid. Priset för hämtning vid Borlänge station är 50 kr och i Falun 60 kr enkel resa.

PRISER INKLUSIVE KOST OCH LOGI
Alla priser (även kurspriser) inkluderar kost och logi.
Gäst: 370 kr/dygn, medlemmar i Kvinnohöjden betalar 340 kr/dygn.
Barn: 0-3 år gratis, 4-12 år 50 kr/dygn.
Flickor 13-19 år får 50% rabatt på vuxenpris för kurser, läger och gäst.
Reservation för eventuella prisändringar.